Skip to main content

Hallo allemaal! Mijn naam is Ilse Hilhorst en ik ben de eigenaar van Hilhorst Management. Hilhorst Management is een virtual assistant bedrijf dat zich richt op het helpen van kleinere bedrijven om hun kracht te vinden en hun marketing & branding een boost te geven.

Ik ben geboren en getogen in een kleine stad in Nederland. Hier woon ik al mijn hele leven en dit is de plek die ik echt thuis noem. Dit is ook de plek waar mijn bedrijf is ontstaan. Het begon allemaal met parttime bijbaantjes. Uiteindelijk vond ik een verzoek op de lokale Facebook-groep van een lokale bedrijfseigenaar die op zoek was naar een virtuele assistent. Voor mij klonk dit als een leuke uitdaging. Ik stuurde haar diezelfde dag mijn CV en binnen twee weken was ik aangenomen als haar virtueel assistent.

Op dat moment realiseerde ik me dat het veel logischer zou zijn om mijn eigen bedrijf te beginnen. Iets waar ik al jaren van droomde. Binnen een paar maanden stond ik bij de KvK en Hilhorst Management was geboren!

Sindsdien heb ik geen seconde meer achterom gekeken. De aanvragen bleven binnenstromen terwijl ik nog bezig was met het opzetten van de logistiek van mijn bedrijf. Inmiddels ben ik langzaam aan het inlopen met alleen de basisbehoeften voor het bedrijf, terwijl ik al helemaal volgeboekt ben.

Dit alles, en toch heb ik technisch gezien nog niet eens officieel aangekondigd dat ik nu een bedrijfseigenaar ben.
Dit belooft het begin te worden van een geweldig hoofdstuk in mijn leven.

Leave a Reply